Onze goede doelen

Tweedehandsboekengezocht steunt graag goede doelen die affiniteit met lezen, boeken, onderwijs en cultuur hebben. Met name kleinschalige projecten zowel nationaal als internationaal spreken ons erg aan en we helpen graag zowel financieel als in natura.

In 2020 willen we graag zoveel mogelijk projecten helpen en daarom ondersteunen we dit jaar 4 projecten op de crowdfundingwebsite van de non-profitorganisatie 1%club. De projecten die we ondersteunen zijn gescreend en hebben affiniteit met onderwijs, cultuur en of lezen.


Ken je een goed doel dat bij ons past? 

We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe initiatieven en schroom daarom niet om contact met ons te zoeken via het contactformulier!


Projecten die we in 2017 ondersteunden:

Grassroots Children's Education Centre, Nepal
Centrul Scolar de Educatjie Incluziva Dumbraveni, Roemenië
A Woman's worth, Uganda
Toekies, Nederland
Empower and Care Organization, Uganda


Projecten die we in 2018 ondersteunden:

- Bibliotheek in Katwadde, Uganda
- Onderwijs project in Bihar, India
- Vereniging Onbeperkt Lezen, Nederland


De 1%Club over zichzelf

'Onze passie is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen een positieve verandering teweeg te brengen in hun omgeving, stad, land – of zelfs in de hele wereld. Want wij geloven dat gewone mensen in staat zijn tot buitengewone prestaties.

Van het verlichten van een Keniaans dorp met LED-lampjes, het rennen van een marathon voor een fietsproject in Bangladesh tot het organiseren van schaaklessen voor autistische kinderen in Amsterdam.

En wij maken het super-simpel voor je.

Via 1%Club kan je online op een makkelijke en leuke manier je omgeving mobiliseren om geld en kennis in te zamelen voor jouw idee. Zo wordt je idee een succesvol project. En al die goede ideeën samen vormen 1%Club.

Zo maken we een wereld van verschil.'